1-Η Εφηβεία είναι πολύ κρίσιμη ηλικία γιατί τότε ο έφηβος αρχίζει  να αναγνωρίζει τον εαυτό του και θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί ,να ανοίξει τα φτερά του .Θέλει να πάρει την ζωή στα χέρια του και να κάνει  πράξη διαφορές σκέψεις και τα θέλω του. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι γονείς που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους  με διαφόρους τρόπους και υπάρχει η άρνηση και η αντίσταση σε αυτά που θέλει να κάνει ο έφηβος γιατί νομίζουν ότι αυτό είναι το καλύτερο για το παιδί τους και εδώ έρχεται  η σύγκρουση έφηβου και γονιών.

2-Ο  Έφηβος  επίσης  έρχεται σε μια σύγκρουση εσωτερική  με αυτά που θέλει να κάνει στην ζωή του και με τα πιστεύω και πεποιθήσεις του που έχει προγραμματιστεί υποσυνείδητα από γονείς,παιδικούς σταθμούς,σχολείο,περιβάλλων,και μέσα σε αυτήν την εσωτερική σύγκρουση (μάχη) έρχεται  η φύγει .Αποφεύγει να κάνει αυτά που θέλει  πέφτει σε μια στασιμότητα  παθαίνει άγχος ,κατάθλιψη, αποφεύγει να πάει πολλές φόρες στο σχολείο ,δεν  μπορεί να συγκεντρωθεί στα μαθήματα (διάβασμα), πολλές φόρες σαν διαφυγή μπορεί να στραφεί σε κακές παρέες, να πέσει στα ναρκωτικά, αλκοόλ.

3-Επίσης  αναζητά τον σεξουαλικό προσανατολισμό,τον προσδιορισμό  ταυτότητας φίλου.

4-Ξεκινάει ερωτικές σχέσεις ,απογοητεύετε ,πληγώνετε εύκολα και γίνετε μια τρελή κούρσα των ορμονών σε αυτή την ηλικία .

5-Δεν ξέρει τι θέλει να σπουδάσει βρίσκετε σε δίλημμα.

6- Άγχος, Φόβος εξεταστικής ,διαγωνίσματος, και πανελλήνιων .

7-Έφηβοι που έχουν υποστεί μπούλινκ  (Απομόνωση, κλίνονται στον εαυτό τους)η πάνε στο άλλο άκρο καταφεύγουν στα ναρκωτικά η γίνονται Πολύ βίαια άτομα, )

8- Έφηβοι που έχουν τραυματικές εμπειρίες έχουν χάσει  τους γονείς τους )άγχος, συναισθηματικός πόνος φόβος να προχωρήσουν στη ζωή, ανασφάλειες).

9-Έφηβοι που έχουν υποστεί βίες καταστάσεις  στην παιδική ηλικία από γονείς, περιβάλλον τώρα βγαίνουν ποιο έντονα στην επιφάνεια και μπορεί να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, που τον εμποδίζουν να προχωρήσει.

10-Έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό τους ότι δεν αξίζουν και δεν έχουν κανένα κίνητρο.

-Πως θα σας βοηθήσει το Coaching,NLP&Υπνοθεραπεία.

1-Πάντα στο κέντρο μας για να αναλάβουμε έναν έφηβο θα χρειαστεί και η συγκατάθεση των γωνιών. Ο Γονιός θα συνοδέψει των έφηβο και θα μιλήσουμε και με τους δυο και ξεχωριστά .Η συνέδρια θα γίνετε χωρίς να είναι παρόν ο γονιός ώστε ο έφηβος κάθε φορά να αισθάνεται ελεύθερος.Πολλές φόρες θα χρειαστεί να κάνει συνεδρίες και θεραπεία και ο γονιός .Πάντα για την εξέλιξη και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζουμε στις συνεδρίες ο γονιός θα είναι ενημερωμένος ώστε να ξέρει πώς να Διαχωριστεί τον έφηβο  και να τον στηρίξει σε όλο το διάστημα αυτό μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

2-Έχουμε όλα τα κλειδιά για να βοηθήσουμε μέσα από τις Τεχνικές μας ώστε:

-O έφηβος να ξεπεράσει άγχος, φόβο, αρνητικά συναισθήματα, ανασφάλειες ,τραυματικές εμπειρίες ,

-Να  επανακτήσει την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση,

-Να απαλλαγή από περιοριστικές  πεποιθήσεις,

-Να συγκεντρώνετε  καλύτερα στα μαθήματα.

-Να έχει απόδοση στην Εξεταστική, Διαγωνίσματα, Πανελλήνιες (να φτάσει εκεί που θέλει)

-Να έχει κίνητρα.

– Να βάζει στόχους και να μπαίνει σε δράση να κάνει βήματα  για την επίτευξη τους.

Πόσες συνεδρίες  χρειάζονται; Συνήθως 6 συνεδρίες μπορεί και περισσότερες ανάλογα την κατάσταση του ατόμου και πως εξελίσσετε, δεν υπάρχει τίποτα στάνταρτ. Ούτε μπορεί  να θεραπευτεί η να ξεπεράσει κάποιος ένα θέμα μέσα σε μια η δύο συνεδρίες. Εδώ  δουλέψουμε με επαναπρογραμματισμό του νου σε καινούριες συνήθειες και καινούργιους στόχους και θα σας στηρίζουμε ώσπου να πετύχετε το στόχο σας (είτε αλλαγή συμπεριφοράς ,η επίτευξη ενός στόχου).Π.χ. κάποιος θέλει να πετύχει ένα στόχο σε δυο χρόνια θα χρειαστεί ανά διαστήματα όπου βλέπει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει  να τον βοηθήσουμε (πάντα θα σας στηρίζουμε μέχρι την επίτευξη του στόχου σας).

Διάρκεια συνεδρίας μιας ώρας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται:

 • Στο κέντρο μας Παράσχου 98-100 Γκύζη Αθήνα 
 • Online – εξ’ αποστάσεως (μόνο στην Ελληνική Γλωσσά) 

Τρίμηνο Πρόγραμμα | Μια συνεδρία κάθε μήνα 

και υποστήριξη καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος 

Πακέτο Αξίας 499 ευρώ (Απο κανονική Αξία των 1500 ευρώ)

 

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !!! ΦΤΑΣΕ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!

Για πληροφορίες  καλέστε στο τηλ: 6998136910

  Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

   

  Σημείωση :Η Υπνοθεραπεία και όλες η τεχνικές Υπνοθεραπείας δεν σκοπεύουν να αποκαταστήσουν την ιατρική ,ψυχολογική και την ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία η οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Η Υπνοθεραπεία εφαρμόζετε συμπληρωματικά και παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής Ιατρικής και οποιασδήποτε ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης

  Όλες οι Tενικές που εφαρμόζουμε στο Tzοuli Center είναι πολύ ισχυρά και πρωτοποριακά επιστημονικά εργαλεία και βοηθούν συμπληρωματικά τα άτομα σε συναισθηματικό, νοητικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να έχουν μια ισορροπημένη ζωή, προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους Τομείς της ζωής.

  Καλέστε μας