Το Life Coaching είναι μια δυναμική διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης, μέσα από την οποία επιτυγχάνεις τους στόχους σου προσωπικούς και επαγγελματικούς βάση τις αξίες σου, τις προτιμήσεις και τη μοναδικότητα σου. Τα αποτελέσματα του είναι χειροπιαστά και μετρήσιμα, βοηθώντας τους ενδιαφερομένους να συνειδητοποιήσουν “πώς είναι η ζωή τους σήμερα”, με γνώμονα την προσωπικότητα τους και “πώς θέλουν να διαμορφώσουν τη ζωή τους στο μέλλον”. Η πρακτική του Life Coaching απευθύνεται σε υγιείς ψυχικά ανθρώπους.

Ιστορικά

Το Life Coaching (Προσωπική Υποστήριξη)  ξεκίνησε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Θεραπευτές, ψυχολόγοι,  σύμβουλοι, ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα κατηγορία ανθρώπων / πελατών. Μια κατηγορία που απαρτιζόταν από ανθρώπους υγιείς, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα ή παθήσεις και που –κατά συνέπεια – δεν έχρηζαν ιατρικής ή θεραπευτικής αγωγής.  Άνθρωποι που όμως είχαν ανάγκη καθοδήγησης, υποστήριξης, κινητοποίησης. Άνθρωποι που έψαχναν κάποιον να τους βοηθήσει με ένα οργανωμένο και συστηματικό τρόπο να ανακαλύψουν τι πραγματικά θέλουν, να βελτιώσουν τη ζωή τους και να επιτύχουν τους στόχους τους. Έτσι γεννήθηκε το Life Coaching ή Προσωπική Υποστήριξη. ανθρώπους.

Πως θα σε βοηθήσει το coaching?

Με το coaching θα μπορέσετε να προσδιορίσετε το σημείο όπου θέλετε να φτάσετε σε σχέση με αυτό που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

 • Να συνειδητοποιήσεις καλά τον εαυτό σου ποιος είσαι και τι ακριβός θέλεις.
 • Να θέσεις προτεραιότητες.
 • Να δείτε τις εναλλακτικές.
 • Να βάλετε στόχους.
 • Να εφαρμόσετε συγκεκριμένες Στρατηγικές.
 • Να κάνετε βήματα προς την κατεύθυνση των στόχων σας.
 • Να μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας.

Ο coach θέτει κατάλληλες ερωτήσεις, την κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε να σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο βαθιά και να πάρεις από τον ίδιο σου τον εαυτό τις απαντήσεις. Οι καλές ερωτήσεις οδηγούν σε εξαιρετικές απαντήσεις, οι οποίες όταν βγαίνουν από σένα είναι αυθεντικές. Έτσι «γεννιέται» η πραγματική δική σου επιτυχία και αναδεικνύεται το προσωπικό σου «μεγαλείο».

Όχι στις έτοιμες λύσεις! O Life Coach δεν είναι ένας ακόμα σύμβουλος με «έτοιμες» συμβουλές, ούτε φυσικά ψυχολόγος, ο οποίος θα ανατρέξει στο παρελθόν και να θεραπεύσει πιθανά τραύματα. Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. 

Βασικά κριτήρια του Life coaching για την επίτευξη στόχου.

1. Εντιμότητα      2. Δέσμευση     3. Αποφασιστικότητα

Μέσω του Life Coaching, μπορείς να διεκδικήσεις σωστά όλα όσα επιθυμείς σε κάθε τομέα της ζωής σου. 

Μέσω της επιστημονικής coaching προσέγγισης, των ερωτήσεων αυτογνωσίας αλλά και της πληθώρας των εργαλείων coaching, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε το όραμά σας για τη ζωή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται:

 • Στο κέντρο μας Παράσχου 98-100 Γκύζη Αθήνα
 • Online – εξ’ αποστάσεως (μόνο στην Ελληνική Γλώσσα)

Τρίμηνο Πρόγραμμα
Μια συνεδρία κάθε μήνα και υποστήριξη καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Πακέτο Αξίας: 499 € (Απο αρχική τιμή 1500 €)

  Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

   

  Καλέστε μας