Ατομικές συνεδρίες κλινικής υπνοθεραπείας

Κλινική υπνοθεραπεία – Δυνατά Αποτελέσματα.

Κλινική υπνοθεραπεία /υπνοθεραπεία/ύπνωση/ πρόσβαση στον υποσυνείδητο Νου και απελευθέρωση προβλήματος που σας απασχολεί.

Η Κλινική υπνοθεραπεία με ψυχοθεραπεία έχει ραγδαίες εξελίξεις τα τελευταία χρόνια, γιατί είναι η μόνη τεχνική στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που μεσώ τις ψύχω κάθαρσης και τον υποβολών, έχει επίδραση σε όλα τα επίπεδα τις ζωής μας. Ξεριζώνει το πρόβλημα από τη ριζά και φέρνει τα ποιο δυνατά αποτελέσματα στο άτομο.

Τι είναι  η ύπνωση; 

Ύπνωση είναι μια κατάσταση χαλάρωσης του μυαλού και του σώματος.

Τι είναι η Κλινική υπνοθεραπεία;

Η υπνοθεραπεία είναι η συγκέντρωση του νου σε μια ιδέα, είναι η θεραπεία που δίνεται στο άτομο κάτω από την κατάσταση της ύπνωσης για να φέρει την αλλαγή σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το άτομο που το ταλαιπωρεί χρόνια, να βρει την λύση. Μέσω τον υποβολών στον ασυνείδητο νου έρχεται η αλλαγή. Με την υπνοθεραπεία γίνεται η παράκαμψη της συνειδητής κριτικής ικανότητας του μυαλού και έτσι προσεγγίζουμε τον ασυνείδητο νου και εκεί δουλέψουμε, του περνάμε μια ιδέα για να έρθει η αλλαγή, κάτι που η συνειδητή σκέψη δεν μπορεί να επέμβει και να απελευθερώσει το άτομο από ένα σύμπτωμα, ή πρόβλημα.

Η Υπνοθεραπεία είναι μια φυσική και ασφαλής θεραπεία που χρησιμοποιεί την δύναμη του μυαλού για να φέρει την αλλαγή και το επιθυμητό αποτέλεσμα γίνεται επαναπρογραμματισμός του υποσυνείδητου νου με νέες ιδέες με θετικές δηλώσεις σε ότι θέλει να αλλάξει και καταγράφονται στον υποσυνείδητο νου. Αυτές οι ιδέες γίνονται Δράση /Εκδηλώνονται στον τρόπο λειτουργίας μας και έτσι το άτομο αφήνει πίσω την όποια κατάσταση τον απασχολούσε και πετυχαίνει το στόχο του. Εκεί στη παιδική ηλικία βρίσκεται όλος ο αρνητικός προγραμματισμός, τραυματικές εμπειρίες, από την οικογένεια, περιβάλλον όπου αποτυπώνονται στον υποσυνείδητο νου και εκδηλώνονται με διαφορές συμπεριφορές και προβλήματα στην παιδική και ενήλικη ζωή μας.

Πως η ύπνωση είναι μια διαφορετική κατάσταση από τον ύπνο.

Η ύπνωση δεν είναι ύπνος. Είναι μια κατάσταση που μπαίνουμε πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως όταν οδηγούμε, διαβάζουμε ένα βιβλίο, 5 λεπτά πριν και μετά τον ύπνο όταν οι εγκεφαλικοί μας παλμοί επιβραδύνονται σε μια συχνότητα που λέγεται “άλφα”. Σε αυτήν την κατάσταση βρίσκετε το άτομο στην ύπνωση.

Το άτομο δεν κοιμάται απλά χαλαρώνει βαθιά, έχει πλήρη αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ακούει τα πάντα και ανά πάσα στιγμή εφόσον θελήσει μπορεί να διακόψει την ύπνωση και να βγει από αυτήν την κατάσταση.

Στην υπνοθεραπεία χρειάζεται η πλήρης συμμέτοχη του ατόμου, να θέλει να κάνει την αλλαγή στο πρόβλημα που τον απασχολεί.

Στην υπνοθεραπεία ο υπνοθεραπευτής δεν μπορεί να περάσει τίποτα στον υποσυνείδητο νου του πελάτη που δεν αρμόζει με τον χαρακτήρα και το ηθικό του.

Η υπνοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική θεραπεία και ως συμπληρωματική θεραπεία για να φέρει την αλλαγή σε μια κατάσταση.

Μέσω τις υπνοθεραπείας μπορεί να βρει λύσεις ο κάθε άνθρωπος σε όλους τους τομείς της ζωής του – όχι μόνο σε θέματα υγείας – και να φέρει την επιθυμητή αλλαγή.

Την υπνοθεραπεία την εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις:

 • Άγχος / Στρες
 • Ψυχοσωματικές καταστάσεις
 • Φοβίες/Φόβους
 • Κατάθλιψης μόνο συμπληρωματικά
 • Τραυματικές εμπειρίες που έχουν βιώσει
 • Συναισθηματικού πόνου η απώλεια αγαπημένων ανθρώπων στην οικογένεια
 • Διακοπή καπνίσματος
 • Απώλεια Βάρους
 • Απαλλαγή προβλημάτων από την παιδική ηλικία, πλακούντα η προηγουμένων ζωών μέσω αναδρομής ύπνωσης
 • Απόκτηση Αυτοπεποίθησης / Αυτοεκτίμησης
 • Καλύτερη συγκέντρωση
 • Καλύτερη απόδοση στα Μαθήματα /Δουλειά /Εξεταστική
 • Να γίνει κάποιος ποιο δημιουργικός
 • Επίτευξη Στόχων
 • Ενίσχυση της μνήμης
 • Σεξουαλικές δυσλειτουργίες
 • Δημιουργία/ Αρμόνικες Σχέσεις
 • Διαχείριση και απαλλαγή κακών συνηθειών (αλκοόλ, δάγκωμα νυχιών)
 • Βελτίωση συμπεριφοράς
 • Απαλλαγή από χρόνιους πόνους
 • Για την αϋπνία
 • Κρίσης πανικού (συμπληρωματικά)
 • Ευερέθιστο έντερο
 • Στην μικρές χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς κλινικό αναισθητικό (με την παρουσία γιατρού) όπως στην οδοντιατρική, τοκετούς κ.τ.λ. απλά το άτομο δεν νιώθει τον πόνο και έχει πλήρως τις αισθήσεις του, ακούει και νιώθει τα πάντα. 
 • Στην χειρουργική (μικροεπεμβάσεις ) μόνο αν το ζητήσει κανείς

Στη υπνοθεραπεία μπορούν να μπουν όλοι από ηλικία 4-65 ετών.

Προσοχή: Στην ύπνωση δεν μπαίνουν άτομα :

-Άτομα με σχιζοφρένεια,διπολική διαταραχή,βαριές ψυχιατρικές κατάστασης που παίρνουν βαριά ψυχοφάρμακα και είναι χρόνια υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου,άτομα με επιληψία,άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών

Τι δεν μπορεί να κάνει η υπνοθεραπεία;

 1. -Δεν μπορεί να αλλάξει την βασική προσωπικότητα κάποιου.
 2. -Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί στην πραγματικότητα.
 3. -Δεν μπορεί να θεραπεύει ιατρικής φύσεως ασθενειες,απλά εδώ αν κάποιο άτομο το θελήσει μπορεί να βοηθηθεί στο να απαλλαγεί από άγχος και στρες, από σωματικό πόνο ή τραυματικές εμπειρίες που μπορεί να είναι και η αίτια που εκδηλώθηκε η πάθηση. Απλά ενδυναμώνει το άτομο και μπορεί να έχει ποιο καλύτερα αποτελέσματα στην ιατρική θεραπεία που ακόλουθη για το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.
 4. Η ιστορία της ύπνωσης και υπνοθεραπείας.

-Ο James Braid 1848 Σκοτσέζος χειρούργος επινόησε τον όρο <<ύπνωσης>> (προέρχεται   από την Ελληνική λέξη ύπνος) μια λέξη που ήρθε για να μείνει ως σήμερα.Το 1948  ερεύνησε τομείς όπως υπνογενείς ζώνες και νευρολογία και εξερεύνησε την ύπνωση με επιστημονικό τρόπο και διερεύνησε τις άγνωστες πτυχές.

-Τον 20 Αιώνα ο ποιο  σημαντικός παράγοντάς για την αποδοχή των ιατρικών χρήσεων του υπνωτισμού και τις υπνοθεραπείας ήταν ο ψυχίατρος που τον αποκαλούν και ο << Πατέρας της Συμβουλευτικής Υπνοθεραπείας >> ο Dr Milton Ericson.

Η ύπνωση είναι  πλέων αναγνωρισμένη:

-Aπό την  Ιατρική Ένωση του Ενωμένου Βασιλείου από το 1955.

-Από την Αμερικάνικη Ιατρική Ένωση από το 1958.

Η υπνοθεραπεία σήμερα έχει καθιερωθεί ως ξεχωριστό επάγγελμα σε πολλές χώρες.

Η ύπνωση εξασκείται ως μια ψυχοθεραπευτική θεραπεία πλέων από επαγγελματίες υπνοθεραπευτές,ψυχολόγους,ψυχιάτρους και σύμβουλους ψυχικής υγείας.

O ψυχολόγος Alfred A. Barrios, Ph.D,μετά από Έρευνα ανακοίνωσε  την αποτελεσματικότητα της υπνοθεραπείας.

-Ψυχανάλυση 38% επιτυχία μετά από 600 συνεδρίες.

-Συμπεριφοριστική Θεραπεία:72% επιτυχία.μετά από 22 συνεδρίες.

– Υπνοθεραπεία: 93% επιτυχία μετά από 6 συνεδρίες.

Πηγή -Αμερικής

O ψυχολόγος Alfred A. Barrios, Ph.D, μετά από έρευνά του στην βιβλιογραφία της ψυχοθεραπείας,ανακοίνωσε στο περιοδικό American Health τα παρακάτω ποσοστά αποτελεσματικότητας:Ψυχανάλυση:38% επιτυχία μετά από 600 συνεδρίες. Συμπεριφοριστική Θεραπεία:72% επιτυχία μετά από 600 συνεδρίες.Υπνοθεραπεία: 93% επιτυχία μετά από 6 συνεδρίες. Η υπνοθεραπεία είναι μια βραχεία θεραπευτική μέθοδος. Μια πλήρης και ολοκληρωμένη θεραπεία επιτυγχάνεται μόνο όταν εντοπιστεί και αναπλαισιωθεί η ρίζα του προβλήματος η οποία όχι απλά δημιούργησε,αλλά συνεχίζει να δημιουργεί την προδιάθεση που οδηγεί στα συμπτώματα ή σε άλλα προβλήματα του ατόμου.

Ο ακριβής αριθμός συνεδριών ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από ένα σύνολο παραγόντων που αφορούν την φύση του προβλήματος και την διάρκειά του μέσα στον χρόνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο αριθμός κυμαίνεται μεταξύ 6 – 10 συνεδριών..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται:

 • Στο κέντρο μας Παράσχου 98-100 Γκύζη Αθήνα 
 • Online – εξ’ αποστάσεως (μόνο στην Ελληνική Γλωσσά) 

-Τιμή 50 ευρώ +ΦΠΑ = 62  συνεδρία μιας ώρας.

-Οικονομικά Πακέτα 6 Συνεδρίων από 372 ευρώ μόνο 250 ευρώ / με εφάπαξ πληρωμή.

-Συνεδρία Ανάδρομης ύπνωσης Tιμή 100 ευρώ

-Πρόγραμμα Διακοπής καπνίσματος Τιμή 250 ευρώ (μια συνεδρία 4-6 ωρών)

Επιλέξτε ατομική συνεδρία πατώντας στην αντίστοιχη εικόνα

 

  Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

   

  Σημείωση :Η Υπνοθεραπεία και όλες η τεχνικές Υπνοθεραπείας δεν σκοπεύουν να αποκαταστήσουν την ιατρική ,ψυχολογική και την ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία η οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Η Υπνοθεραπεία εφαρμόζετε συμπληρωματικά και παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής Ιατρικής και οποιασδήποτε ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης.

  Όλες οι τεχνικές που εφαρμόζουμε στο Tzοuli Center είναι πολύ ισχυρά και πρωτοποριακά επιστημονικά εργαλεία και βοηθούν συμπληρωματικά τα άτομα σε συναισθηματικό, νοητικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να έχουν μια ισορροπημένη ζωή, προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους Τομείς της ζωής.