O Όρος  NLP( Νεύρο-Γλωσσικός -Προγραμματισμός ) είναι η σύνθεση των 3  λέξεων.

1-Νεύρο-το νευρικό μας σύστημα  πως μέσα από τις πέντε αισθήσεις αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τις καταστάσεις γύρο μας και τις αποκωδικοποιούμε στον Εγκέφαλο μας με βάση του προγραμματισμού που έχουμε υποστεί από τα παιδικά μας χρόνια και από το περιβάλλον μας( με βάση του δικού μας χάρτη που είναι οι πεποιθήσεις μας ,οι άξιες ,τα πιστεύω μας και έτσι τα φιλτράρουμε και τους δίνουμε νόημα ο κάθε ένας μας διαφορετικά .Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό χάρτη .Μέσα από το φιλτράρισμα που γίνετε μετά τα εξωτερικεύουμε μέσω:

2-Της Γλώσσας και των λέξεων που Χρησιμοποιούμε και της συμπεριφοράς μας.  Για αυτό το και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους(σχέσεις ζευγάρια, οικογένεια ,φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες. κ.τ.λ.).

Έτσι κατανοώντας το ΝLP  θα είμαστε σε θέση να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις και συμπεριφορές μας  και να αποκτήσουμε έναν άριστο τρόπο επικοινωνίας σε όλες τις σχέσεις μας για να έχουμε επιτυχία.

3-Προγραμματισμός.  Με διαφορές Τεχνικές γίνετε επαναπρογραμματισμός του ΝΟΥ σε καινούριες συνήθειες ,καινούριες πεποίθησης  και αποκτούμε καινούριες συμπεριφορές που μας οδηγούν στην επιτυχία.

Το  NLP Ξεκλειδώνει το μυαλό   σας και θα αλλάξει την ζωή σας.

Ο Νεύρο-Γλωσσικός-Προγραμματισμός έχει όλα τα κλειδιά να Μοντελοποιήσετε την Αριστεία στην ζωή σας σε άλλα τα επίπεδα.

ΤΟ NLP Χρησιμοποιείτε:

1. Απαλλαγή από άγχος ,στρες, φόβος,

2. Προβλήματα σχέσεων.

3. Απαλλαγη περιοριστικών πεποιθήσεων  που σας κρατούν πίσω στην ζωή σας.

4. Έλυψη  προσανατολισμού για την ζωή & Υπερνίκηση.

5. Ενίσχυση αυτοπεποίθησης & Αυτοεκτίμησης.

6. Αλλαγή & Επιλογές

7.  ΝΑ βάλεις Στόχους και να κάνεις τα βήματα να τους πραγματοποιήσεις.

Οι Συνεδρίες απευθύνονται σε όλους( μαθητές δημοτικού, γυμνάσιου, μαθητές Λυκίου, φοιτητές για συγκέντρωση στο διάβασμα & επιτυχία στην (εξεταστική, διαγωνισμούς, Πανελλήνιες)και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να αλλάξει την ζωή του σε οποιονδήποτε τομέα.( σχέσεις, επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπική ανάπτυξη. )

Οι συνεδρίες  γίνονται στο  Κέντρο μας  Και   Eξ απόστασεως ONLINE  για όσους βρίσκονται μακριά  η δεν μπορούν να έρθουν από κοντά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αρκεί να είναι μπροστά σε έναν υπολογιστή με ανοιχτή την κάμερα ή μέσω Skype ή μέσω τηλεφώνου. Για συνεδρίες εξ αποστάσεως θα χρειαστεί να είστε σε έναν χώρο χωρίς θορύβους και αν έχετε  ακουστικά ακόμα καλύτερα.

Διάρκεια συνεδρίας μια ώρα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται:

 • Στο κέντρο μας Παράσχου 98-100 Γκύζη Αθήνα
 • Online – εξ’ αποστάσεως (μόνο στην Ελληνική Γλώσσα)
 • Αξία 75 ευρώ |Συνεδρία μιας ώρας
 • Πρόγραμμα | 8 εβδομάδων | Σύνολο 8 Συνεδρίες
 • Πακέτο Αξίας 559 ευρώ (από κανονική Αξία 1500 ευρώ)
 • Και υποστήριξη καθ’ολή τη διαρκεία προγράμματος

 

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !!! ΦΤΑΣΕ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!

Για πληροφορίες  καλέστε στο τηλ: 6998136910

  Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

  Όλες οι τεχνικές NLP (Νευρογλωσσικού προγραμματισμού) που εφαρμόζουμε στο Tzοuli Center είναι πολύ ισχυρά και πρωτοποριακά επιστημονικά εργαλεία και βοηθούν τα άτομα σε συναισθηματικό, νοητικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να έχουν μια ισορροπημένη ζωή, προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους Τομείς της ζωής.

  Καλέστε μας