Η Κλινική υπνοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει συμπληρωματικά στην  κατάθλιψη  ως ένα πολύ  ισχυρό εργαλείο για να πάει στην αιτία του προβλήματος που προκάλεσε την κατάθλιψη και να ξεριζώσει το προβλήμα από  τη ρίζα για να απελευθερωθεί το άτομο από μια συμπεριφορά η ένα πρόβλημα που  εκδηλώνει και τον ταλαιπωρεί τώρα η χρόνια.

Η διάγνωση της κατάθλιψης γίνετε από ψυχίατρο και ανάλογα την περίπτωση σας θα σας θα γίνει η εκτίμηση από τον ψυχίατρο και τι φαρμακευτική αγωγή θα ακλουθήσετε για να ηρεμίσουν τα σύμπτωματά.

Όμως κανένα φάρμακο και καμία ψυχοθεραπευτική μέθοδο δεν μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα από την ρίζα και να  σας κάνει να ανακαλύψετε την αίτια του προβλήματος .Η μονή τεχνική  ψυχοθεραπευτική μέθοδος είναι η Κλινική υπνοθεραπεία ( ενώ παίρνετε την αγωγή από τον κατάλληλο γιατρό σας  με την Κλινική υπνοθεραπεία συμπληρωματικά εξαλείψετε το πρόβλημα από την ρίζα και έτσι θα ξαναβρείτε την υγεία σας και την καλή διάθεση για να ενταχτείτε στην καθημερινή σας ζωή ενεργά.)

Όλες οι τραυματικές εμπειρίες (απώλεια θανάτου αγαπημένων πρόσωπων σας, μια φοβία που σας προκάλεσε ένα τραυματικό γεγονός, ένα διαζύγιο, μια κακοποίηση σεξουαλική η απέναντι σας βίαιες συμπεριφορές των άλλον ,απώλεια εργασίας, ερωτικές σχέσεις τραυματικές, οικονομική κρίση, φτώχια, διάλυση  επιχειρήσεις, πολύ στρεσάρισμα και καθημερινή ένταση ,)όλα αυτά  που έχετε μέσα σας εκδηλώνονται σήμερα με διαφορές συμπεριφορές η προβλήματα όπως( φόβος, άγχος, απραξία ,αϋπνία, χαμηλή σεξουαλική ζωή, χάνεται το ενδιαφέρον για την ζωή ,δεν μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί, δεν είστε δραστήριοι, δεν έχετε διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, κλείνεστε  μέσα στο σπίτι  και δεν θέλετε επαφή με φίλους, τα βλέπετε όλα μαύρα, αυξάνεται η βουλιμία σας και τρωτέ ότι βρείτε μπροστά σας με συνέπεια να αυξάνεται το βάρος ,μπορεί να αισθάνεστε πόνους σε όλο σας το σώμα ,μπορεί  να έχετε την αίσθηση ότι πάσχετε από κάποια σοβαρή ασθενεία και να τρέχετε συνέχεια  στους γιατρούς.)

Πως θα σας βοηθήσει η Κλινική Υπνοθεραπεία.

Μέσω τις κλινικής υπνοθεραπείας θα πατέ αναδρομικά πίσω εκεί στην παιδική σας ηλικία για να  ανακαλύψετε το Πρωταρχικό Γεγονός ,θα έρθετε σε επαφή με τα  γεγονότα και τραυματικές εμπειρίες  και θα βγουν στην επιφάνεια ,θα γίνει ψυχοκάθαρση απελευθερώνοντας τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Έτσι θα αναγνωρίσετε  την αίτια της συμπεριφοράς η του προβλήματος που είχατε και θα την αφήσετε πίσω εφόσον δεν σας εξυπηρετεί ποια στην καινούρια σας ζωή . Μέσα από Τεχνικές ενδυναμώσεις της κλινικής υπνοθεραπεία με (χρήση θετικών υποβολών θα  επανακτήσετε τον καινούριο εαυτό σας γεμάτο αυτόπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον.

ΠΡΟΣΩΧΗ :Σε ποιες  καταστάσεις δεν χρησιμοποιείτε η Κλινική  Ύπνοθεραπεία.

Η Κλινική  υπνοθεραπεία δεν χρησιμοποιείτε στις εξής καταστάσεις:  Δυπολική διαταραχή, σχιζοφρένια, ψυχώσεις και πολύ βαριές  ψυχιατρικές καταστάσεις όταν το άτομο  παρακολουθείτε  χρόνια από ψυχίατρο και παίρνει  βαριά  ψυχοφάρμακα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται:

 • Στο κέντρο μας Παράσχου 98-100 Γκύζη Αθήνα 
 • Online – εξ’ αποστάσεως (μόνο στην Ελληνική Γλωσσά) 

Αξία 50€ + ΦΠΑ =  62€ συνεδρία μιας ώρας .

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !!! ΦΤΑΣΕ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!

Για πληροφορίες  καλέστε στο τηλ: 6998136910

  Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

   

  Σημείωση :Η Υπνοθεραπεία και όλες η τεχνικές Υπνοθεραπείας δεν σκοπεύουν να αποκαταστήσουν την ιατρική ,ψυχολογική και την ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία η οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Η Υπνοθεραπεία εφαρμόζετε συμπληρωματικά και παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής Ιατρικής και οποιασδήποτε ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης.

  Όλες οι τεχνικές που εφαρμόζουμε στο Tzοuli Center είναι πολύ ισχυρά και πρωτοποριακά επιστημονικά εργαλεία και βοηθούν συμπληρωματικά τα άτομα σε συναισθηματικό, νοητικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να έχουν μια ισορροπημένη ζωή, προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους Τομείς της ζωής.

  Καλέστε μας