Η υπνοθεραπεία/Ανάδρομη ύπνωση πάει το άτομο στην αίτια του προβλήματος που μπορεί να προέρχεται από την παιδική του ηλικία, μέσα από τη μήτρα ή ποιο πέρα  από  κυτταρικές μνήμες από  προηγούμενες ζωές. Μέσω της αναδρομής ύπνωσης το άτομό  έρχεται  σε επαφή με το αρχικό γεγονός που του προκάλεσε το πρόβλημα ή μια συμπεριφορά που βγάζει σήμερα, γίνετε η ψυχό- κάθαρση και ξεριζώνεται το πρόβλημα από την ριζά.

Η ανάδρομη ύπνωση είναι ένας ασφαλής τρόπος χαλάρωσης. Το άτομο έχει την πλήρη συνείδηση του χώρου και του χρόνου. Υπό την καθοδήγηση μου το άτομο εισέρχεται σε μία βαθιά χαλάρωση και μπορεί να διευρύνει και να ανακαλύψει καταστάσεις, γεγονότα, μπλοκαρίσματα, μοτίβα και καταγραφές που είχαν γίνει στον Υποσυνείδητο Νου του στην παιδική του ηλικία ή σε προηγούμενες ζωές.

Μέσα από την ανάδρομη ύπνωση όλες οι δυσαρμονικές καταστάσεις που επηρεάζουν την τωρινή ζωή του ατόμου απελευθερώνονται και το άτομο εξελίσσεται αφήνοντας πίσω το παρελθόν που δεν ανταποκρίνεται στην τωρινή ζωή του. 

Μετά την θεραπεία το άτομο συνειδητοποιεί τις διάφορες συμπεριφορές του, που τον επηρέαζαν στην τωρινή ζωή του και απαλλάσσεται από προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του, αισθάνεται γεμάτος ενέργεια, έχει πιο δημιουργικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, παίρνει αποφάσεις για την ζωή του, γίνεται κυρίαρχος το εαυτού του και ανακαλύπτει τον σκοπό της ζωής του.

Προσοχή: Στην ανάδρομη ύπνωση δεν μπαίνουν άτομα με διπολική διαταραχή, με σχιζοφρένεια, με επιληψία, άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και άτομα που είναι υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου για βαριές ψυχιατρικές παθήσεις. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ιατρούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται:

 • Στο κέντρο μας Παράσχου 98-100 Γκύζη Αθήνα 
 • Online – εξ’ αποστάσεως (μόνο στην Ελληνική Γλωσσά) 

Αξία συνεδρίας: 119 ευρώ

Για πληροφορίες  καλέστε στο τηλ:  6998136910

  Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: όλα τα πεδία είναι απαραίτητα

   

  Σημείωση :Η Υπνοθεραπεία και όλες η τεχνικές Υπνοθεραπείας δεν σκοπεύουν να αποκαταστήσουν την ιατρική ,ψυχολογική και την ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία η οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Η Υπνοθεραπεία εφαρμόζετε συμπληρωματικά και παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής Ιατρικής και οποιασδήποτε ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης

  Όλες οι τεχνικές που εφαρμόζουμε στο Tzοuli Center είναι πολύ ισχυρά και πρωτοποριακά επιστημονικά εργαλεία και βοηθούν συμπληρωματικά τα άτομα σε συναισθηματικό, νοητικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να έχουν μια ισορροπημένη ζωή, προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους Τομείς της ζωής.

  Καλέστε μας