Τζούλι Μίτση

To Tzouli Center Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας/Ψυχοθεραπείας, NLP & Life Coaching. Κέντρο θεραπείας & Προσωπικής ανάπτυξης.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση, αυτογνωσία,εσωτερική ενδυνάμωση και εξέλιξη του κάθε ανθρώπου στην προσωπική του ζωή.

Μέσα από Τεχνικές θεραπείας και Σεμινάρια,να αφήσετε πίσω τις περιοριστικές πεποιθήσεις,φοβίες/ και δυσαρμονίες σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο που σας δημιουργούν συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν πια και διάφορα προβλήματα πού σας εμποδίζουν στη ζωή σας.

Να ενδυναμώσετε εσωτερικά και να εξελιχτείτε.

Το Tzouli Center σας παρέχει όλα τα εργαλεία και την στήριξή για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να κατακτήσετε τους Στόχους σας. Δεν έχει σημασία σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι σήμερα αλλά που εσύ θέλεις να φτάσεις.

Στο Κέντρο μας σας παρέχουμε:

1-Προσωπικές Συνεδρίες:

-Συνεδρίες Life Coaching & Συμβουλευτική για Επίτευξη Στόχου) σε διάφορους τομείς της ζωής.

– Συνεδρίες NLP (Νεύρο-Γλωσσικός -Προγραμματισμός),για εσωτερική ενδυνάμωση,αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη του ατόμου να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Το NLP – είναι το Μοντέλο της Αριστείας (Τo NLP είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει το μυαλό και απελευθερώνει όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις και επαναπρογραμματίζει το Νου σε καινούριους προγραμματισμούς για να φέρει την αλλαγή στο άτομο  και να πετύχει τους στόχους του.-

-Συνεδρίες Κλινικής υπνοθεραπείας για (άγχος, στρες, φοβία, πανικός, κατάθλιψη, απαλλαγή από κακές συνήθειες όπως αλκοόλ, απαλλαγή από χρόνιους πόνους, διακοπή καπνίσματος, απώλεια βάρους, καλύτερη συγκέντρωση στα μαθήματα και απόδοση στην εξεταστική (παιδιά, μαθητές) Για δημιουργικότητα.-

– Συνεδρίες Ανάδρομη ύπνωση με Κλινική υπνοθεραπεία. (για την ανακάλυψη της πρωταρχικής αιτίας που δημιούργησε το πρόβλημα το όποιο μπορεί να προέρχεται από την παιδική ηλικία ή πιο πίσω μέσα από την μήτρα ή από κυτταρικές μνήμες προηγούμενης ζωής.

– Προσωπικές Συνεδρίες Ενεργειακής Θεραπείας για όλους τους τομείς (υγεία, σχέσεις , επαγγελματικά, οικονομικά κ.τ.λ  ).

2-Παρέχουμε Σεμινάρια Αυτογνωσίας και Προσωπικής ανάπτυξης,

3-Σεμινάρια Ενεργειακής Θεραπείας.-Βιωματικά και Εκπαιδευτικά.

 Η Ιδρύτρια του κέντρου είναι Τζούλη Μήτση με τις εξής σπουδές.

1-INTERNATIONAL ADVANCED DIPLOMA  Hypnotherapy With Psychotherapy The Essex Institute of Clinical Hypnosis. 

2-Κλινική Υπνοθεραπεία INTERNATIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy – The Essex Institute of Clinical Hypnosis London.

3-Πιστοποίηση  Υπνοθεραπευτή (Ερικσονιανή ύπνωση ) με τον Παναγιώτης  Γεωργιάδης.

4 –NLP – Neurolinguιstic Programming Practiτiοner  (Νεύρο-Γλωσσικός- Προγραμματισμός) Σύμβουλος Προσωπικής  Ανάπτυξης. Σπούδασα στο Cyprus/Hypnosis,NLP &Life Coaching Institute.

5-Μaster NLP Practitioner(Neurolinguιstic Programming)Σπούδασα στο Cyprus/Hypnosis,NLP &Life Coaching Institute.

6-Diploma NLP-Life Coaching Σπούδασα  στο  Cyprus/Hypnosis, NLP &Life Coaching Institute.

Τα Διπλώματα  και Πιστοποιήσεις  είναι αναγνωρισμένα από τους παγκόσμιους  οργανισμούς.

  • Επίσης  η Τζούλη  Μήτση σαν πρώτες σπουδές αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο Γεωπονικής όπου εργάστηκε ως στέλεχος σε έναν μεγάλο οργανισμό στον Προγραμματισμό,Οργάνωση και διαχείριση της οικονομίας στο τμήμα Γεωπονικής.
  • Κατόπιν άνοιξε την δικιά της ατομική επιχείρηση λιανικού εμπορίου βιβλίων που διατηρεί έως σήμερα.
  • Πάντα μέσα υπήρχε μια φλόγα που την έσπρωχνε στην εσωτερική αναζήτηση, την αυτογνωσία, την Εναλλακτική & Ολιστική Ιατρική.
  • Άρχισε από νωρίς στην ζωή της να διαβάζει πολλά βιβλία και να παρακολουθεί  διάφορα Σεμινάρια Βιωματικά και εκπαιδευτικά, αυτοβελτίωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Αποκτώντας Πτυχίο Master Teacher Αγγελικού Ρείκι, Πτυχίο Advans -Ιερή Γεωμετρία & Πλατωνικά Στέρεα, Πιστοποίηση στην υπνοθεραπεία και μαθαίνοντας διαφορές τεχνικές  θεραπείας. Έχοντας την πείρα και τις γνώσεις άνοιξα την δεύτερη Επιχείρηση Εναλλακτικές –Ολιστικές θεραπείες όπου βοήθησα πολύ κόσμο μέσα από ατομικές συνεδρίες και διδάσκοντας τους διάφορα Σεμινάρια Βιωματικά και Εκπαιδευτικά επάνω στην Ενεργειακή Θεραπεία και Υπνοθεραπεία. Απέκτησα την πείρα πώς να αντιληφθώ το πρόβλημα ενός ατόμου και να του δώσω τη λύση χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία επάνω στην θεραπευτική, αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη για να κάνει την αλλαγή και να πετύχει τους στόχους του σε όλους τους Τομείς της ζωής.

Κύριο μέλημα μας; Όλοι  οι πελάτες του κέντρου μας να  αντιμετωπίζονται,με αγάπη, αξιοπρέπεια, σεβασμό, ασφάλεια, ηρεμία και να δώσουμε στο μέγιστο ότι καλύτερο στον κάθε έναν ξεχωριστά για την επίλυση των δικών τους θεμάτων και κατάκτηση του στόχου που θέλει.(υγεία, σχέσεις, επαγγελματικά, οικονομικά, κ.τ.λ.)

ΤΖΟΥΛΗ ΜΗΤΣΗ

Ο Χώρος μας

Καλέστε μας